13.06.2019 tarihinde İşletme Yönetimi Araştırma ve Uygulama Merkezi Dış Paydaş toplantısı yapılmış, merkez faaliyetlerine ilişkin öneri ve işbirlikleri üzerine görüşülmüştür.
22 Mayıs 2019 tarihinde İşletme Yönetimi Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından düzenlenen “İşletme Seminerleri” kapsamında, Sabancı Üniversitesi Yönetim Bilimleri Fakültesi’nden Dr. Öğr. Üyesi Kıvılcım Döğerlioğlu Demir ve Prof. Dr. Cenk Koçaş tarafından “‘Fashionably’ Late: Signaling Sociometric Status Through Conspicuous Consumption of Leisure Time” konulu bir seminer verilmiştir.
Galatasaray Üniversitesi İşletme Yönetimi Uygulama Ve Araştırma Merkezimiz ve Sosyal Bilimler Enstitümüzün katkılarıyla Londra'da bulunan Brunel Üniversitesi arasında 26-30 Mayıs 2014 tarihlerinde işbirliği programı gerçekleştirilmiştir.
Galatasaray Üniversitesi olarak Brunel Üniversitesi'nden iki öğretim üyesi ve 7 MBA öğrencisine ev sahipliği yaptığımız program kapsamında, Türkiye'de önemli yere sahip Türk şirketlerinden Arçelik A.Ş., Ekin Kimya, Aktaş Dış Ticaret A.Ş., T Dinamik Enerji Sanayi ve Dış Ticaret A.Ş. ile Kardem San. Ve Tic. A.Ş. Tekstil ziyaret edilmiştir. Bunlara ek olarak, üniversitemizde Dekon Kongre ve Turizm Satış Müdürü Sayın Müge Arbak tarafından kongre turizmiyle ilgili bir sunum ve ekonomist Sayın Ali Ağaoğlu tarafından Türkiye ve dünya ekonomisine dair bir söyleşi gerçekleştirilmiştir.
02-1 02-2 02-3 02-4
Galatasaray Üniversitesi İşletme Yönetimi Uygulama Ve Araştırma Merkezimiz ve Sosyal Bilimler Enstitümüzün katkılarıyla Londra'da bulunan Brunel Üniversitesi arasında 13-18 Şubat 2012 tarihlerinde işbirliği programı gerçekleştirilmiştir.
Galatasaray Üniversitesi olarak Brunel Üniversitesi'nden iki öğretim üyesi ve 7 MBA öğrencisine ev sahipliği yaptığımız program kapsamında Türkiye'de önemli yere sahip ulusal ve uluslararası şirketlerden Aster Tekstil, Mars Lojistik ve Deloitte ziyaret edilmiştir. Ayrıca ekonomist Sayın Ali Ağaoğlu tarafından Türkiye ve dünya ekonomisine dair bir söyleşi gerçekleştirilmiştir.