Fen Bilimleri Enstitüsü 2020-2021 Eğitim - Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, 26 Haziran 2021 Cumartesi günü saat 17.00’de pandemi koşullarına uygun olarak Üniversitemiz bahçesinde düzenlendi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan tören, Endüstri Mühendisliği Doktora Programı mezunumuz Nazlı Göker Mutlu’nun mezunlar adına konuşmasıyla devam etti. Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Orhan Feyzioğlu’nun mezunlarımıza hitap ettiği konuşmasının ardından Rektörümüz Prof. Dr. E. Ertuğrul Karsak tarafından doktora mezunlarımıza sertifikaları verildi.

Pandemi koşullarında gereken tüm önlemler alınarak ve sosyal mesafe kurallarına uyularak gerçekleştirilen tören, tezli ve tezsiz yüksek lisans programlarımızdan mezun olan öğrencilerimizin sahneye çıkarak hocalarıyla fotoğraf çektirmelerinin ardından sona erdi.

Fen Bilimleri Enstitüsü doktora ve yüksek lisans mezunlarımızı tebrik ediyor, bundan sonraki yaşamlarında başarılar diliyoruz.

1 2 3 4

5 6 7 8