Paris Siyasal Bilimler Enstitüsü (Sciences Po Paris) kıdemli profesörü Bertrand Badie, 25 Mayıs 2022 Çarşamba günü Galatasaray Üniversitesi öğrencileriyle bir araya geldi. Uluslararası ilişkiler disiplininde Fransa’nın önde gelen isimlerinden biri olan Prof. Badie, yayınlanan son çalışması “Küreselleşmiş Güçler: Uluslararası Güvenliği Yeniden Düşünmek” (Les puissances mondialisées: Repenser la sécurité internationale) başlıklı kitap çerçevesinde uluslararası siyaset gündemini değerlendirdi.

Galatasaray Üniversitesi Stratejik Araştırmalar Merkezi (GSÜ-SAM) ve Uluslararası Politika Kulübü (UPK) işbirliğinde düzenlenen konferansın sonunda, Prof. Bertrand Badie dinleyicilerin sorularını da yanıtladı.