Sosyal Bilimler Enstitüsü 2020 - 2021 Eğitim - Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, 2 Temmuz Cuma günü, Üniversitemiz bahçesinde pandemi koşullarına uygun olarak düzenlendi.

Saat 11.00 ve 15.00’te olmak üzere iki ayrı oturum olarak düzenlenen törende, mezunlarımız adına ilk oturumda İşletme Doktora Programı mezunu Halit Destan Akbulut ve ikinci oturumda Kamu Hukuku Doktora Programı mezunu Yıldız Akel konuşurken Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. M. Yaman Öztek her iki oturumda da mezunlarımıza seslendi.

Konuşmalardan sonra doktora programları mezunlarımız ve ardından yüksek lisans programları mezunlarımız sertifikalarını almak üzere sahneye çıktılar ve Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdür Yardımcıları Prof. Dr. Ulun Akturan ve Doç. Dr. Çağla Tansuğ eşliğinde yemin ettiler.

Pandemi koşullarında gereken tüm önlemlere ve sosyal mesafe kurallarına uyularak iki oturumda gerçekleştirilen tören; doktora ve yüksek lisans programlarından mezun olan öğrencilerimizin hocalarıyla birlikte sahnede fotoğraf çektirmelerinin ardından sona erdi.

Sosyal Bilimler Enstitüsü doktora ve yüksek lisans mezunlarımızı tebrik ediyor, bundan sonraki yaşamlarında başarılar diliyoruz.

1 2 3 4

5 6 7 8